Noc básníků 28.srpna 2009 a první policejní razie
























Celý archiv fotogalerie Noci básníků 2009 najdete zde  

Účastníci, porota a hosté Noci básníků podepsali žádost prostějovskému soudu a státnímu zastupitelství za urychlené napravení škody za policíí 18.srpna v roce 2009 zničených více než 300 kilogramů léčivého konopí z výzkumnické farmy léčivých genetik konopí v Ospělově manželů Dvořákových z Olomouce, kteří jsou od roku 2009 do roku 2012 předmětem masivní státní zvůle jako údajní drogoví dealeři a šiřitelé toxikomanie a asi jako první na světě publikovali s MUDr. Irinou Hubernákovou kazuistiku neamputace končetin u tzv. diabetické nohy, úspěšně léčí nemocné s neurodegenerativními onemocněními. 
Dokumentární film Konopné pašije (2010, režie Oliver Morgenstern Malina) zveřejněný na Stream. cz pojednává o "onkologických kriminálnících", kteří si troufli být svéprávní a léčit se bylinou konopí ve spolupráci s manželi Dvořákovými a dalšími odborníky, kteří v Praze v roce 2010 založili mezinárodní vědeckovýzkumné pracoviště Edukativní konopná klinika. 

Dušan Dvořák jako organizátor Noci básníků a majitel farmy již v roce 2009 v prostorách první české bezbariérové školy pro dospělé Ateliér ALF v Praze na Žižkově a pozdějším působišti "kliniky", kterých byl ředitel a společně s celou rodinou letitý mecenáš, založil první konopnou lékárnu pro svéprávné nemocné poluobčany s názvem  Konopná apatyka královny koloběžky první, konkrétně ji otevřel na svatého Václava 28.září 2009. 

Dušan Dvořák žádá ministerstvo zdravotnictví o vydání povolení od roku 2000, to však nekoná a tvrdí, že toto český právní řád nezná. Trestní právo však kriminalizuje každého bez vyjímky, kdo nemá povolení, které však nikdo nevydává... Že konopí z Ospělova mělo sloužit k vědeckému výzkumu potvrdil u prostějovského soudu rektor univerzity Palackého, profesor Lubomír Dvořák, lékaři a nemocní. Desítky nemocných žádali svědčit, nebyli však soudem pozváni.


Odbornost zakladatele odborné společnosti Konopí je lék,os. Dušana Dvořáka, viz www.konopijelek.cz 
V letech 2009 až 2012 znehodnotila prostějovská policie v době konání Noci básníků (poslední pátek v srpnu) na popud státního zastupitelství a se souhlasem soudu cca 2.500 rostlin léčivého konopí z ospělovské farmy (předčasná sklizeň) a způsobila tak škody na nemocných a rodinách nemocných, odbornících zapojených do výzkumu atd. atd a veřejných rozpočtech a zdravotním pojištění přes 666 milionů korun. 

Nejsmutnější na trestném činu "Útok proti lidskosti" je role prostějovských státních orgánů, kteří o zaměření výzkumu "Konopí je lék" a zmrzačení lidí věděli, byli od roku 2008 žádáni o spolupráci a od roku 2009 nenaplnili marně žádanou policejní ochranu za naprosté ignorance premiéra, členů vlády a parlamentu!

Sklizeń 29.srpna 2011, foto ČTK, Ladilav Galgonek, věnováno manželům Dvořákovým, viz žádost Evropské komisi k zastavení zločinů proti lidskosti na www.konopijelek.cz

Media a zvláště pak veřejnoprávní však o těchto zločinech státních zaměstnanců mlčela a podporovala vládní a farmaceuticko mafiánský podvod na celé společnosti a především na nemocných "Konopí do lékáren".